NLP Ervaringen

Reacties van cliënten van NLP Coach:


H.C. Basaran, psychiater

“NLP Coach is een betrokken coach die oprechte interesse toonde in de blokkade die ik meebracht en zich er goed in verdiept had voordat ik de sessie inging. Zij sloot goed aan op mijn innerlijke belevingswereld en wist op intuïtieve wijze door te dringen tot de kern van het probleem. Met mooie metaforen en erg visuele oefeningen liet zij mij nieuwe mogelijkheden voelen ervaren. Het heeft iets wezenlijks in mij weten te raken, wat erg verfrissend en verrassend was om te ervaren en waardoor ik nu gevoelsmatig wezenlijk anders reageer.”

NLP Coach is een betrokken coach die oprechte interesse toonde in de blokkade die ik meebracht

Susan
“Van iemand die onbewust en buiten zichzelf leefde, ben ik veranderd in iemand die bewust en vanuit zichzelf leeft. Ik kies voor de positieve kijk en geniet enorm van de mooie en fijne dingen om mij heen. NLP Coach heeft me begeleid om deze kracht in mezelf te vinden en te leren gebruiken. En daarvoor ben ik haar dankbaar.”

Iris
“Ik vond ons kennismakingsgesprek aan de telefoon heel prettig. Je zei een aantal rake dingen. Na de eerste coachingssessie merkte ik al dat ik mijn overtuigingen in een ander perspectief plaatste. Jouw NLP coaching heeft me lucht en ‘luchtigheid’ gegeven. Dank je wel!”

Ed Borsboom
NLP coaching van Vera geeft voor mij direct een positief effect. Begripvol en zonder omwegen neemt Vera mijn situatie waar. De oefeningen die ik doe richten zich op het nu, want dat is waar ik ben. Haar aanpak is praktisch en de bijeenkomsten vinden plaats in een prettige omgeving. Het coachen laat me ontspannen, lucht op en laat me zelfs flink lachen. Ik ben weer spontaner, creatiever en behendiger van geest. Het voelt open en het stroomt. Ik was helemaal vergeten dat ik dat in me had!”

Josje van Beek
“NLP Coach is invoelend en geeft je tijdens een sessie de ruimte om je gevoel naar boven te laten komen en te beleven. Zij is sterk in associëren en stuurt bij als je dit moeilijk vindt. Haar warme persoonlijkheid maakt het dat ik mij snel op mijn gemak voelde. Door met haar naar mijn patronen en associaties te kijken heb ik voor mijzelf verschillende emotionele reacties gecreëerd waaruit ik kan kiezen.”

Sandra
“Ik wil je heel erg bedanken voor de sessie die we hadden in jouw praktijk. Het heeft me enorm geholpen focus te krijgen voor wat ik moet doen om op mijn pad te blijven. Ik merk het elke dag. Ik pieker er niet over, wacht niet tot het perfect is, stel niet uit en doe gewoon. Deze lichtheid straalt ook door in mijn houding en gevoel als ik thuis ben. Het is geen beperkend korset meer, maar een ruimte waar ik me kan storten op alle uitdagingen die ik nu tegenkom. Dank je wel!”

Door het NLP-traject heb ik meer focus en ben ik dichter bij mezelf gekomen

Linda
“Door het NLP-traject heb ik meer focus en ben ik dichter bij mezelf gekomen. Bepaalde overtuigingen die me weerhielden van van alles en nog wat heb ik kunnen achterlaten. Dat voelt een stuk lichter. Ik heb het heft weer in eigen hand. Na één gesprek heb ik al zo’n stap kunnen maken, dat had ik niet verwacht! De twee volgende gesprekken hebben voor verdieping gezorgd. Dank je wel.”

Leo
“Je hebt mij geholpen mijn gevoelens letterlijk in beeld te brengen. Ik was al een open boek, maar de foto van de auteur op de omslag laat een meer ontspannen man zien met vertrouwen in de toekomst.”

Dieke
“Ik heb de NLP coaching als zeer prettig en veilig ervaren. Mijn gevoelens en realiteit kunnen weer met elkaar in balans worden gebracht. Door met kleuren te werken ben ik in staat om situaties te visualiseren en een andere emotie te geven. De consulten hebben mij gebracht dat ik weer in rust kan reageren op dat wat gebeurt. Mijn dank daarvoor.”

Tjitske:
“Ons wandelcoach gesprek op de hei heeft mij in contact gebracht met het diepe authentieke antwoord op een grote levensvraag waar ik al een tijd mee liep te worstelen. Natuurlijk herberg je als mens elk antwoord op iedere vraag die je jezelf stelt, maar soms ligt het te ver verscholen of krijg je geen toegang tot het antwoord omdat bepaalde hinderlijk overtuigingen de weg versperren. Door jouw scherpe, en op een bijzondere manier ruimte gevende manier van vragen heb je me begeleid om het antwoord dat ik vond om te zetten in een daad. Bevrijdend! Dank je wel!”

Barry:
“Spreken in het openbaar? Geen probleem meer! Socialiseren met collega’s? Kost me nu geen moeite! Niet meer verwacht of gedacht, wel gehoopt. Dank!”

Marga:
“Tijdens enkele NLP sessies ben ik zo enorm geholpen om problemen van een ander niet tot de mijne te maken. Ze heeft me een andere manier van denken en handelen aangereikt. In de praktijk van alle dag, komt me dat goed van pas. Ik ben er blij mee!”

Scherpzinnig, analytisch en menselijk. Coaching met grote toegevoegde waarde gericht op je eigen persoonlijke ontwikkeling.

Toon:
“Scherpzinnig, analytisch en menselijk. Coaching met grote toegevoegde waarde gericht op je eigen persoonlijke ontwikkeling.”

Niels:
“In mijn drukke baan als commercieel directeur liep ik wel eens vast, wat mij heeft doen besluiten om een NLP-cursus te volgen. Dit heeft mij geholpen om een aantal zaken beter te plaatsen en in een ander perspectief te zien. Ondanks dat zijn dingen voor jezelf niet altijd makkelijk te plaatsen en kun je nog steeds blokkeren en vast komen te zitten. NLP Coach heeft mij vervolgens op een hele no-nonsens manier geholpen om dingen te plaatsen, waardoor blokkades weg zijn gevallen. Dit klinkt wat zweverig (wat ik absoluut niet ben), maar dat is het niet. In drie sessies heb ik aardig wat doorbroken, waardoor ik verder kan!”

Wilt u een afspraak maken of meer informatie? Neem dan contact op met NLP Coach.