Oudercoaching met jouw persoonlijke NLP Coach

Vera Nieman, NLP Masterpractitioner – Oudercoach

NLP Coach, gevestigd in Bussum, biedt effectieve één op één consulten. Binnen enkele NLP-gesprekken word je in staat gesteld jouw leven de richting te geven die jij wenst. Wil jij ook: NLP Coach Ervaar de positieve impact van één op één coaching op jouw leven. Bel 0649821184 of vul het contactformulier in om terug te worden gebeld voor een vrijblijvend gratis intakegesprek.

Gratis intakegesprek

NLP is bewezen effectief, ook voor oudercoaching. Gemiddeld duurt een gesprek anderhalf uur. Ervaar ook de kracht van NLP en neem contact op voor een gratis, vrijblijvend intakegesprek van circa 20 minuten: 0649821184.
Vera Nieman

Vera Nieman, jouw persoonlijke NLP Coach en Oudercoach,
gevestigd in Bussum (Noord-Holland):


Dit zeggen anderen over NLP Coach:

Scherpzinnig, analytisch en menselijk. Coaching met grote toegevoegde waarde gericht op je eigen persoonlijke ontwikkeling.
Toon
Van iemand die onbewust en buiten zichzelf leefde, ben ik veranderd in iemand die bewust en vanuit zichzelf leeft. Ik kies voor de positieve kijk en geniet enorm van de mooie en fijne dingen om mij heen. Vera heeft me begeleid om deze kracht in mezelf te vinden en te leren gebruiken. En daarvoor ben ik haar dankbaar.
Susan
Vera is invoelend en geeft je tijdens een sessie de ruimte om je gevoel naar boven te laten komen en te beleven. Zij is sterk in associëren en stuurt bij als je dit moeilijk vindt. Haar warme persoonlijkheid maakt het dat ik mij snel op mijn gemak voelde. Door met haar naar mijn patronen en associaties te kijken heb ik voor mijzelf verschillende emotionele reacties gecreëerd waaruit ik kan kiezen.
Josje van Beek
Spreken in het openbaar? Geen probleem meer! Socializen met collega's? Kost me nu geen moeite! Niet meer verwacht of gedacht, wel gehoopt. Dank Vera.
Barry
Ons wandelcoach gesprek op de hei heeft mij in contact gebracht met het diepe authentieke antwoord op een grote levensvraag waar ik al een tijd mee liep te worstelen. Natuurlijk herberg je als mens elk antwoord op iedere vraag die je jezelf stelt, maar soms ligt het te ver verscholen of krijg je geen toegang tot het antwoord omdat bepaalde hinderlijk overtuigingen de weg versperren. Door jouw scherpe, en op een bijzondere manier ruimte gevende manier van vragen heb je me begeleid om het antwoord dat ik vond om te zetten in een daad. Bevrijdend! Dank je wel Vera!
Tjitske
Via twee effectieve NLP-gesprekken heeft Vera mij geholpen mijn belemmerende overtuiging te ontdekken en een positieve transformatie te bewerkstelligen. Hoewel de coachingsgesprekken al weer enige tijd terug hebben plaatsgevonden, heb ik hier nog altijd erg veel profijt van.
Clemens
Vera heeft mij geholpen mijn gevoelens letterlijk in beeld te brengen. Ik was al een open boek, maar de foto van de auteur op de omslag laat een meer ontspannen man zien met vertrouwen in de toekomst.
Leo